O nama

Apartmani Bogdanović su smešteni u modernoj zgradi, na samo 30 metara od plaže Dobrota. Svaki apartman ima balkon sa pogledom na more. Objekat raspolaže tek izgrađenim otvorenim bazenom.

Svi apartmani sadrže potpuno opremljenu čajnu kuhinju, klima-uređaj i TV sa satelitskim kanalima. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

Gosti se mogu opustiti u vrtu, dok se deca zabavljaju na igralištu. Osoblje apartmana Bogdanović može obezbediti usluge pranja veša, prevoza i iznajmljivanja bicikla i automobila.

U okolini apartmana nalazi se nekoliko popularnih restorana u kojima se služe izvrsna mediteranska i crnogorska jela. Supermarketi i sportski tereni na raspolaganju su u blizini objekta.

Kotor

Kotor je stari grad u Crnoj Gori i nalazi se na u jednom od najljepših zaliva na svijetu, Boki Kotorskoj. Važnost Kotora i Boke Kotorske u regionu i samoj crnogorskoj istoriji kao i turizmu je ogromna.

Veliki broj istorijskih spomenika učinili su da Kotor bude na UNESCO-vom popisu "Svjetske prirodne i kulturne baštine". Kotor je sa svojom okolinom, arhitekturom i zanimljivom kulturno turističkom ponudom uistinu dragulj Crne Gore i Mediterana. Boravak u Kotoru je zaista poseban i gosti koji ga posjete uvijek se vraćaju nebili otkrili nešto novo a ono što ga čini još posebnijim jesu ljudi koji svojim gostima uvijek nude najbolju uslugu i osjećaj da ste kod pravih prijatelja.

Želimo Vam ugodan boravak u našim apartmanima i nadamo se da ćete naći sve informacije o našoj web stranici.